Dierenarts Peter Wiersma

Moderne behandelpraktijk in Utrecht

Als uw huisdier zich niet lekker voelt, merkt u dat vaak al snel. Uw dier gedraagt zich bijvoorbeeld minder actief, of heeft een verminderde eetlust. Het is natuurlijk niet fijn om je zorgen te moeten maken om de gezondheid van uw huisdier. Kom met uw huisdier naar dierenarts Peter Wiersma in Utrecht. In onze praktijk wordt uw dier uitgebreid onderzocht en behandeld. Zo kunnen we snel een goede behandeling bepalen.
Vraagt u zich af of u langs moet komen met uw huisdier? Bel ons dan gerust!

Ontvang een gratis telefonisch consultatie

Een kleine impressie van onze praktijk.

U kunt bij ons terecht voor algemeen onderzoek en behandeling wanneer uw dier ziek is, maar ook voor periodieke controle, vaccinaties, kleine operatieve ingrepen, röntgenfotografie en preventieve zorg. Daarnaast verkopen wij de veterinaire voeding van Sanimed,  en kunnen wij ook Trovet, Hills of Royal Canin leveren. 


Wij hebben een gezellige ruime wachtkamer, waar u ook informatieve folders kunt vinden. Uw huisdier wordt vervolgens onderzocht in onze ruime behandelkamer, waar zich ook onze balie bevindt. Zo hebben we tijdens het onderzoek alle gegevens van uw huisdier bij de hand. Uw huisdier wordt hier bijvoorbeeld gewogen en onderzocht.

Mocht uw dier in de praktijk moeten verblijven, bijvoorbeeld voor een kleine operatieve ingreep, beschikken wij over een comfortabele opname en middelen voor post-operatieve zorg. 

Uiteraard kunt u ook altijd langskomen voor middelen tegen vlooien/teken/wormen en het afhalen van medicatie op recept.


Bij dierenarts Peter Wiersma krijgt u nog echt de tijd en een persoonlijke behandeling!

Preventieve zorg

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Daarom is preventieve zorg belangrijk. Als we een aandoening eerder vaststellen is de kans op een succesvolle behandeling stukken groter. Laat daarom regelmatig de gezondheid van uw dier controleren.


Dierenarts Peter Wiersma adviseert u onder andere over de beste voeding voor uw huisdier, over ontwormen, bestrijding van vlooien, teken en mijten en castratie of sterilisatie.


Ook voor het chippen van uw huisdier en een dierenpaspoort voor dieren die meegaan op reis komt u langs in de kliniek van dierenarts Peter Wiersma in Utrecht.

Bel nu

Behandelingen

Een huisdier kan nou eenmaal niet zelf zeggen waar het pijn doet. Toch merkt u snel genoeg aan het gedrag dat er iets mis is. Kom dan langs bij dierenarts Peter Wiersma in Utrecht. Hij onderzoekt het dier, maakt waar nodig röntgenfoto’s en stelt vast waar uw huisdier last van heeft.Peter Wiersma opereert, verstrekt medicijnen en geeft verzorging, behandelingen, therapieën en omgangsvormen.

Even Voorstellen!

De praktijk bestaat uit Dierenarts Peter Wiersma, en Paraveterinair dierenartsassistente Mariska Williams.


Peter Wiersma 


Mariska Williams