Dierenarts Peter Wiersma

Moderne behandelpraktijk in Utrecht

Als uw huisdier zich niet lekker voelt, merkt u dat gelijk. Uw dier is minder speels en verliest misschien wel zijn eetlust. Kom met uw huisdier naar dierenarts Peter Wiersma in Utrecht. In de moderne praktijk wordt uw dier uitgebreid onderzocht en behandeld.

Ontvang een gratis telefonisch consultatie

Preventieve zorg

Een slechte gezondheid van uw huisdier wilt u liever voorkomen. Daarom is preventieve zorg belangrijk. Als we een aandoening eerder vaststellen is de kans op een succesvolle behandeling stukken groter.


Dierenarts Peter Wiersma adviseert u onder andere over de beste voeding voor uw huisdier, over ontwormen, bestrijding van vlooien, teken en mijten en castratie of sterilisatie.


Ook voor het chippen van uw huisdier en een dierenpaspoort voor dieren die meegaan op reis komt u langs in de kliniek van dierenarts Peter Wiersma in Utrecht.

Bel nu

Behandelingen

Een huisdier kan nou eenmaal niet zelf zeggen waar het pijn doet. Toch merkt u snel genoeg aan het gedrag dat er iets mis is. Kom dan langs bij dierenarts Peter Wiersma in Utrecht. Hij onderzoekt het dier, maakt waar nodig röntgenfoto’s en stelt vast waar uw huisdier last van heeft.Peter Wiersma opereert, verstrekt medicijnen en geeft verzorging, behandelingen, therapieën en omgangsvormen.

Februari Gebitsmaand

Gebitsproblemen bij honden en katten komen vaker voor dan je denkt. Daarom vragen we elk jaar in februari aandacht voor dit probleem tijdens de Maand van de Gebitsverzorging. In de maand februari kunt u daarom langskomen voor een gratis gebitscontrole en krijgt u 10% korting op de behandeling.*